Vállalkozás fejlesztés

 

Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Vállalkozói Központ / Zemplén Európa Ház
3980 Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 18.
Levelezési cím: 3981 Sátoraljaújhely, Postafiók: 8.
Telefon: +36-47/523-080
Fax: +36-47/322-919
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.zrva.hu

A Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
1991. június 07-én alakult a Zemplén térség - Hegyalja, Bodrogköz, Hegyköz - rendkívül súlyos gazdasági foglakoztatási helyzetének enyhítését segítő, vállalkozások létrehozását, fejlesztését szolgáló tervek, programok kidolgozására, végrehajtására.

Az alapítvány célja: a kis- és középvállalkozások létrehozásának, fejlesztésének támogatása, elősegítése révén az új gazdasági struktúra kiépítésének gyorsítása, s ezáltal az emelkedő munkanélküliség további növekedésének megállítása, majd fokozatos csökkentése. Alapítványunk a kitűzött célok megvalósítása érdekében 1991. októberétől létrehozta a Vállalkozói Központot, mely jelenleg 9 fő szakember foglalkoztatásával végzi tevékenységét.

Szolgáltatásaik:

1. Információs rendszer és hálózat kiépítése
2. Térség és területfejlesztési program
3. Szaktanácsadási tevékenység
4. Vállalkozói Oktatás, képzés
5. Hitelezés, hitel és támogatás menedzselés
6. Zempléni Európai Információs Iroda
7. Vállalkozói inkubátorház program
8. Interregionális program

Rendezvényeik:

Zemplén Eurorégiós Napok 2007. 04.19-27.
Zemplén Eurorégiós Vállalkozói Szakestély 2007.04.21-22.
Zemplén Eurorégiós Gazdanapok 2007.06.08-10.


Konferencia- és oktatótermeik

A Zemplén Európa Ház konferencia- és oktatócentruma korszerű berendezésével és technikai felszereltségével előkelő helyet foglal el a térségi rendezvénytermek kínálatában.

Az épület mozgáskorlátozottak számára is akadálymentesen bejárható, az épületben a szintek közötti közlekedésre szolgáló lift is jól megközelíthető kerekesszékkel. Az egyes helyiségek között is akadálymentes a közlekedés, és a mozgássérültek részére komplett vizesblokk is rendelkezésre áll.

A Vállalkozói Központ első emeletén található, az igény szerinti berendezés módjától függően 20-120 fő, tetőtéri oktató 15 fő befogadóképességű klímatizált termek konferenciák, rendezvények és termékbemutatók, valamint továbbképzések és sajtótájékoztatók rendezésére is kiválóan alkalmasak.

menu-logo