kedd, 10 október 2017 16:20

Piaci jellegű bérbeadásra - Kazinczy u. 20.

HIRDETMÉNY

 

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata piaci jelleggel történő bérbeadásraaz alábbi állapotban – meghirdeti a Sátoraljaújhely, Kazinczy u. 20. szám alatti, 2 szobás, 54 m2 alapterületű, komfortos komfortfokozatú lakását.

A lakás bérleti díja : 350.- Ft/m2, azaz 18.900.- Ft/hó.

A bérbeadás időtartama: 3 év.

 

Állapot:

- fala és burkolata jó állapotú,

- fürdőszobában: zuhanyzó, kézmosó, WC csésze tartállyal, bojler,

- konyhában: mosogató,

- fűtési mód: két db vegyes tüzelésű kályha.

A pályázatot írásban kell benyújtani, amelynek tartalmaznia kell a pályázó nevét, címét, az együttköltöző családtagokat, valamint annak vállalását, hogy az óvadék összegét a Vagyongazdálkodási Bizottság döntését követő 5 munkanapon belül az Önkormányzat számlájára befizeti.

 

Az óvadék összege: 1 havi bérleti díj, azaz 18.900.-Ft.

A leendő bérlő a Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat tulajdonában és rendelkezésében lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó szabályokról szóló 11/2016. (III.24.) önkormányzati rendelete szerint  köteles a lakást fenntartani.

A lakás megtekinthető a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási és Igazgatási Osztályával (Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.) történő egyeztetés alapján.

 

A pályázatokat 2017. október 19-én 16:00 óráig beérkezően lehet írásban benyújtani.

A pályázatok elbírálására a Gazdasági, Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság következő ülésén kerül sor, amelynek eredményéről minden pályázó külön értesítést kap. Bővebb felvilágosítás a Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási és Igazgatási Osztályán kérhető személyesen (D épület, I. emelet, 58-as szoba) vagy telefonon 47/525-100/9161 és 9162-es melléken.

menu-logo