kedd, 17 március 2020 14:06

Ügyfélfogadási rend változás

H I R D E T M É N Y!

a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjének változásáról

Tisztelt Sátoraljaújhelyi Polgárok!

A koronavírus fertőzés megelőzése érdekében a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje 2020. március 16. napjától visszavonásig megváltozik.

Ügyfélfogadás 2 órás időintervallumokban az alábbi munkanapokon kerül megtartásra:

Hétfő: 8.00 – 10.00 óra

Szerda: 14.30 – 16.30 óra (ügyfélfogadást érintően pénztár kizárólag szerdai napon)

Péntek: 8.00 – 10.00 óra

Kérjük ügyfeleinket, hogy csak a legszükségesebb esetben döntsenek az ügyfélfogadáson történő személyes megjelenés mellett.

A kizárólag személyes megjelenéssel intézhető ügyek ellátása során, amennyiben iratok aláírására kerül sor, kérjük, hogy saját tollukat, vagy – saját felelősségükre – a kifejezetten erre a célra elhelyezett tollakat használják.

Kérjük, hogy ügyeiket – amennyiben az a jellegét tekintve lehetséges – elektronikusan, ügyfélkapun keresztül, postai úton, vagy telefonon intézzék, tájékozódásra vegyék igénybe a www.satoraljaujhely.hu honlapot.

További lehetőség, hogy a papír alapon kitöltött kérelmeiket a polgármesteri hivatal aulájában elhelyezett urnába helyezhetik. A kérelem nyomtatványok és az urnába helyezésükhöz szükséges boríték az aulában megtalálható.

A polgármesteri, alpolgármesteri, jegyzői és aljegyzői fogadóórák visszavonásig elmaradnak.

A polgármesteri hivatal központi elérhetőségei: 06-47/525-100, +36 70 501 8870. További elérhetőségekről a honlapon adunk tájékoztatást.

Kérjük Önöket, hogy saját és egymás egészségének megóvása érdekében az intézkedést szíveskedjenek megértéssel fogadni és a tájékoztatásban foglaltak betartásáról gondoskodni!

                                                                                                   

dr. Rózsahegyi Ferenc s.k.

jegyző

ugyintezes

menu-logo