csütörtök, 11 február 2021 16:21

Ingatlan elidegenítésre - Fejes István u. 15.

HIRDETMÉNY

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata (Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.) a tulajdonát képező sátoraljaújhelyi 2316/A/4 helyrajzi számú, ténylegesen 3980 Sátoraljaújhely, Fejes István u. 15. szám alatti társasházi ingatlant

e l i d e g e n í t é s r e   m e g h i r d e t i.

Induló eladási ár: 1.700.000.- Ft    

Az ingatlan 31 m2 alapterületű társasházi lakás, melyhez 6 m2 tüzelőtároló pince tartozik.

A lakás jelen állapotában nem lakható, teljeskörű felújításra szorul.

A liciteljáráson való részvétel feltétele 170.000.-Ft összegű kaució befizetése, amely a nyertes pályázó esetében a vételárba beszámításra kerül, a többi pályázónak az önkormányzat 8 napon belül visszafizeti. A pályázóknak kötelező a licitlejáráson személyesen vagy meghatalmazottjuk útján megjelenni, személyi igazolványát, lakcímkártyáját, meghatalmazott esetén meghatalmazásukat a liciteljárásra magukkal hozni. Ezen kötelezettségük nem teljesítése, vagy az írásbeli vételi szándéknyilatkozat hiánya az eljárásból való kizárás következményét vonja maga után.

Az ingatlan megtekinthető: a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal Műszaki és Vagyongazdálkodási Osztályával történő külön időpont egyeztetés szerint.

Vételi szándékot írásban lehet benyújtani – a kaució befizetését igazoló bizonylattal - a Polgármesteri Hivatal Műszaki és Vagyongazdálkodási Osztályán 2021. március 1. (hétfő) 16.00 óráig. A vételi szándéknyilatkozat benyújtható papír alapon a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatalban (3980, Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5.), vagy elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A liciteljárás időpontja, külön értesítő nélkül 2021. március 2. (kedd) 11.30 óra.

A liciteljárás helye: a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal Műszaki és Vagyongazdálkodási Osztálya, 3980, Sátoraljaújhely, Kossuth tér 5. „C” épület 1. emelet.

Több pályázó esetén az ingatlan tulajdonjogát az nyeri el, aki a liciteljárás során a legmagasabb eladási árra tesz ajánlatot.

Bővebb felvilágosítás és az ingatlan megtekintésére időpont egyeztetés kérhető a 70/5019124, 70/5019145 telefonszámokon.

A tulajdonos önkormányzat fenntartja magának azon jogot, hogy a liciteljárást bármikor indoklás nélkül eredménytelenné nyilvánítsa.

ugyintezes

menu-logo