hétfő, 22 március 2021 15:02

Tájékoztatás a BMH ügyfélszolgálati iroda és hulladékudvar zárva tartásáról

 

TÁJÉKOZTATÁS

BMH ügyfélszolgálati iroda és hulladékudvar zárva tartásáról

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján figyelembe véve a koronavírus járvány hatásait és veszélyeit, az új vírus elleni védekezés érdekében a BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén 2021. március 28. napjáig a korlátozások meghosszabbítása vált szükségessé.

  1. mácius 28–ig a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel, az erre az időszakra visszaigazolt lomtalanítások az ingatlanhasználókkal egyeztetve későbbi időpontra kerülnek áthelyezésre.
  2. március 28-ig a hulladékudvarok zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele a hulladékudvarokban átmenetileg szünetel.

A hulladékgyűjtő edényzetek leadására, átvételére és cseréjére a BMH Nonprofit KFt. ügyfélszolgálatain visszavonásig nincs lehetőség.

A személyes ügyfélszolgálati irodák a fenti időpontig zárva tartanak, ügyintézésre telefonon (06-21/3500111; 06-47/521-595), elektronikusan (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és postai úton (BMH Nonprofit Kft. 3510 Miskolc, Pf.:583.) van lehetőség.

A BMH Nonprofit Kft. az ügyfélszolgálatok működéséről, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátásával kapcsolatban folyamatos tájékoztatást nyújt.

Sátoraljaújhely, 2021. március 22.

Bajzáthné Bekényi Zsuzsanna sk.                    

Melléklet: hulladekudvar2021marc2.pfd                                              

menu-logo