vasárnap, 11 április 2021 13:37

Tájékoztatás hulladékudvarok újranyitásával kapcsolatban

TÁJÉKOZTATÁS

hulladékudvarok újranyitásával kapcsolatban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján a szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2012. április 12-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra nyitva tartanak. A hulladékudvarok nyitartartási rendje a www.bmhnonprofit.hu oldalon érhető el.

Kérik az ingatlanhasználókat, hogy a hulladék beszállítása során az ügyfelek és a kollégák egészségének és biztonságának megóvása céljából az alábbi óvintézkedéseknek megfelelően szíveskedjenek eljárni:

  • A hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevétele során az ingatlanhasználó köteles a szájat és az orrot eltakaró védőmaszkot viselni. Amennyiben valamely ingatlanhasználó ennek nem tesz eleget, a hulladékudvar kezelője jogosult a hulladék átvételét megtagadni.
  • A beszállított hulladék pakolásáról és annak a hulladékudvarban történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. Ehhez határozatlan ideig a hulladékudvar kezelője segítséget nem tud biztosítani, ezért az ingatlanhasználók számára javasolják, hogy segítőt hozzanak magukkal.
  • Valamennyi sükséges adat felvételére a személyes iratok, okmányok felmutatásával és szóban törtnő bediktálás útján kerül sor. Kérik továbbá, hogy az adatok rögzítése során az irodába történő belépést mellőzzék.
  • Az ügyintézés során az 1,5 méteres vődtávolságot szükséges betartani. Amennyiben az 1,5 méteres távolság nem tarható, a hulladékudvar kezelője jogosult ideiglenesen a hulladékudvar kapuját bezárni, az ingatlanhasználóknak sorra kerülésükig a kapun kívül kell várakozniuk.

 

Sátoraljaújhely, 2021. április 8.

Bajzáthné Bekényi Zsuzsanna sk.        

 

Melléklet:

 - hirdetmeny_hulladekudvar_20210408

 

                                                          

menu-logo