hétfő, 26 április 2021 14:15

Hirdetmény: A képfelvevők elhelyezéséről és a képfelvevők által megfigyelt közterületről szóló adatok közzététele

A képfelvevők elhelyezéséről és a képfelvevők által megfigyelt közterületről szóló adatok közzététele

A közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény 7.§ (3) és (4) bekezdése alapján a közterület-felügyelet közterületen, közbiztonsági, illetve bűnmegelőzési célból, bárki számára nyilvánvalóan észlelhető módon képfelvevőt helyezhet el, és felvételt készíthet. A képfelvevő elhelyezéséről, valamint a képfelvevővel megfigyelt közterület kijelöléséről a felügyelet előterjesztésére a képviselő-testület dönt. A képfelvevők elhelyezéséről és a képfelvevők által megfigyelt közterületről szóló adatokat a felügyelet a felügyeletet működtető önkormányzat polgármesteri hivatalának honlapján közzéteszi.

Korábban Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete a közterületi térfigyelő kamerák kihelyezéséről szóló 24/2020. (II.12.) határozatával (1. melléklet) döntött a képfelvevők elhelyezéséről, valamint a képfelvevővel megfigyelt közterületek kijelöléséről.

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata Polgármestere a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46.§ (4) bekezdése alapján a Képviselő-testület feladat- és hatáskörét gyakorolva a 259/2021. (IV.22.) határozatával (2. melléklet) döntött újabb képfelvevő elhelyezéséről, valamint a képfelvevővel megfigyelt közterület kijelöléséről, valamint a 24/2020. (II.12.) határozat mellékletének módosításáról.

A közzétételi kötelezettségnek a felügyelet a határozatok közzétételével tesz eleget az alábbiak szerint:

 

menu-logo